?

Log in

harahetta ... - Life, Music and Java

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> Profile

July 27th, 2004


Previous Entry Share Next Entry
04:43 pm - harahetta ...
desperately looking for food..
gue laper banget.. dari tadi ngeliatin masakan jepang, awalnya cuman nyari resep chawanmushi.. sampe akhirnya niat bikin sakura mochi... man..i'm really hungry..

i've decided to buy new glasses for myself karena gue udah males banget pake soft lens yang ga ada silindrisnya.. jadi pusing sendiri. i'll pay for the frame while mom'll pay for the lens... wonder why nyokap gue ga mau bayar semuanya ? karena dia tidak melihat kebutuhan untuk ganti kacamata.. mom.. itu kan udah 3 tahun yang lalu ?!?!

then, when i've decided to do so, gue pergi ke BP, and found nice clothing store.. banyak baju bagus, yang bukan tipe gue.. i've always wanted something comfortable and simple.. but looking at those colourful shirts, pants, and skirts... i want them !!!

and so, i've just realized that i've got no clothes to wear for the laruku nite...

last, after that all.. i've just realized.. today is not yet the end of the month, and the possibility that i'll be paid more than 500k is only 50%... i'm broke again...

damn !
Current Mood: blankblank

(Leave a comment)


> Go to Top
LiveJournal.com